Blog Om Kontakt Kurs og foredrag Logg inn Bestill samtale

Barn trenger grenser. Ta med hjerte når du setter grenser.

 

Se video her Avbryt
Velkommen til facebookgruppen Mammakompasset

 

Velkommen til å være med i facebookgruppen Mammakompasset.

Jeg vil ha livesendinger, Q&A, og bidra med min kunnskap. 

Du vil høre mer om oppdragelse, mammarollen, og hvordan du kan få en god og trygg relasjon med ditt barn. Min intensjon er å kunne bidra til at mødre våger å være tydelige mammaer.

 

 

 

 

 

Mitt navn er Merete Ovesen.  Helt siden jeg var liten har den sosiale delen av livet vært viktig for meg. Jeg har alltid brukt glede og humor i min tilnærming til livet, og det har flere ganger reddet meg ut av vanskelige møter med livet. 

Jeg har personlig lært mye om viktigheten av å kommunisere godt med barn og unge. Jeg og familien har vært beredskapshjem for Bufetat.

Gjennom årene har vi hatt 14 barn boende hos oss over kortere eller lengre perioder, noe som har gitt meg god erfaring med barn i krise.

Jeg vet godt hva som skal til for å normalisere livet når det oppstår kriser. Disse erfaringene har fulgt meg siden, og jeg har alltid hatt et stort hjerte for disse barna. I tillegg har jeg en sønn selv med adhd, noe som har gitt en ekstra dyp forståelse av hva det vil si å snakke med og hjelpe barn med utfordringer.

Jeg brenner for å kunne hjelpe foreldre og barn til å få til en god relasjon, og et godt samspill. De ekte møtene mellom mennesker er viktigst for meg.

 

Les mer
Close